!!!

=&%dbNFn/("/bIAGip)#/JIB="Y
IBLAND BLIR JAG BARA SÅ IRRITERAD. SLÄNG ER I VÄGGEN!!!
Lååååååt mig va om det nu ska vara så och acceptera det........CP!


Varm choklad i en Vm-datamugg

Igår, tisdag, blev det ingen träning.. Utan jogging istället med Nallen, vi var duktiga! Efter det så blev det mat och dusch och sen begav jag och Helena oss till Lund för att kolla fussball, det var kallt men vi hade med oss Varm choklad, tack Hellie!! :) Efter det åkte jag med Magnus hem och vi såg lite fotboll, fast jag somnade iofs!
Nu sitter jag på jobb och funderar på vad jag ska äta till lunch, spännande...
Det känns som torsdag idag, förvirrande!!
Efter jobb idag ska jag köra hem till farmor och farfar och äta middag, trevligt trevligt =).. Sen blir det hemfärd och sen vidare till Oxie, för att kolla Liverpooooool... Så nice, hoppas dem vinner och hoppas att Steven kan spela, hoppas hoppas hoppas !!!

Oh, det innebär att jag inte kan se lipstick idag heller. Om jag inte tar med mig datorn till Oxie, mycket värt att tänka på, japp!
Nej nu får jag leta efter något att äta............


everytime we touch

Happ, så var det måndag igen. Vilket innebär jobb och sen träning..... & antagligen lipstick jungle emellan!
I fredags kom jag hem från jobb och la mig och kollade lipstick jungle. Lite senare körde jag hem till Magnus och vi såg lite på let's dance innan han tröttnade.... Vi zappade lite istället och sen kom hans mams och paps hem. Magnus pratade bilar med Lassemannen och jag somnade i sängen halv elva, så jäkla skönt !! Och sen vaknade jag tio dagen efter, av att Magnus ringde, haha.. Han gick nämnligen upp sju för att åka iväg och kolla bil med Lasse längre upp i vårt avlånga land! Efter en härlig morgon hos Magnuspagnus med hans mams körde jag hem för det var dags för träning. Den var rolig, jag och Helena vann! WIHUUU. Sen körde jag, mamma och Liz till mobilia,, för att vi skulle släppa av Liz på södervärn sen för hon skulle till Lundalandet. Cirkus 10 minuter efter avsläppningen när jag och mammie var på väg hem ringde Liz och sa att hon glömt plånboken i bilen ha-ha!! Jag fick köra henne till Lund istället, puh. Jag är världens snällaste syster.
Jag och Magnus skulle ha filmmarathon, men han kom till mig och sen åkte vi in till en pub med Helena och Chris. Det var treevligt. Tog bussen hem, haha!! Innan dess iofs ett besök på BK! Sen dog jag och vaknade upp med huvudvärk, ajsingbajsing.
Igår gjorde vi aboslut inte alls mycket. Började se body of lies, som verkade bra faktiskt. Men datorn klyddade så vi får fortsätta se den någon annan gång!
Jag somnade istället. Haha.
Denna vecka händer nog inget speciellt, eller det är ju löning, det är alltid något !!
Sen är det träning som vanligt och CL på onsdag, we. Real Madrid - Liverpoof, späännande!

Jobbdags nu, Ciaooooookram!


Come on get higher

Imorgon är det freeeeedag !!! Och igår blev det panggggggggggisar (pannkakor!). Så jäkla gott... Jag och Magnus skulle egentligen stått och stekt dem själv, men eftersom bilprovandet och tittandet blev längre än tänkt ( i guess ) så var där hur många pangisar klara som helst när vi kom hem, tack Inga-Lill! :D Underbart, gott och mättande. Jummy !!

Sen blev det bara maassa mys och tidig sömn, såå skönt. I love it och längtar redan till helgen då jag får spendera nätterna med min älskling och sova länge! (typ...)

Nu sitter jag på jobb och tänkte snart bege mig in i personalrummet och ta ett glas svartvinbärsaft! 
Idag tog jag förresten bussen från Oxie till jobb, fy fan vad bra jag är!

Träning ikväll, sent.... Seegt och tröttsamt, men det får gå. Direkt i säng sen. Hoppas på att Lipstick är färdig när jag kommer hem från jobb så jag kan sysselsätta mig.
Fast ska nog åka inom stan och kolla på skidor, rea nu! Wooooow. I love rea, speciellt på saker som är så dyra som skidor, höhö...

Puss till min älskling!

Dagens

Får väl köra ett dagens idag med...

Dagens:
frukost: fil & flingor, knäckebröd
klädsel: jeans, t-shirt & lång kofta
dryck: pepsi max
bästa: magnus
sämsta: kalltttt
köp: lunch
person(er): magnus
smink och hår: rouge & mascara, nersläppt
humör: goood
planer: jobba klart, mysa med magnuuuus
kändis: steven gerrard
låt: come on get higher - matt nathanson
önskan: att vara bruuuuun
väder: snö och kaaaallt!! (solen har försvunnit!)


Pangkakoooor

Träningsfri idag... Skönt!!
Imorse var det sjuukt kallt och jag var tvungen att ta bussen, bu. Väl på jobb var det möte som jag i princip gäspade mig igenom... 1½ timme, gäääääääääsp. Inte varit så mycket annars, lunchade med min käraste på la empanada och sen skjutsade han mig tillbaka på jobb och nu sitter jag här. Sen blir det bussen (!!!) till Oxie, jäkligt segt. Tur man har musik i öronen, det är nice.
Äntligen har Emma aka spurs och Alexandra aka alexandoria kommit hem och jag kan läsa trevliga nära bloggar igen, woho. Fast den dära spurs är lite dålig på uppdateringen, ajabaja!! Men tack för listan innan resan....

Ikväll hoppas jag på paaaaaangkakor! Mummaaaaaa.

Städning ger pengar!

Yes, en dag längre har gått på veckan. Träningen igår gick bättre än på länge, riktigt skönt!
Idag är det också träning... Puh. Utomhus dessutom, gör det miiindre kul, blä! Fast tidigare än inomhustiderna och det är ju alltid något positivt! Wohoo..
Magnus ska spela match, den börjar 20.15, funderar på att köra och kolla den efter träningen. Men kallt och sent? Njäae.. Får se hur det blir. Helena kanske är sugen........

Åh, hoppas Lipstick Jungle är klart snart !!!! Det måste det vara, jag är så rastlös annars...
Jag ser massa gamla One tree hill avsnitt nu istället, som jag laddar ner till Liz. Från slutet säsong 5 och nu har hon kommit till säsong 6. Rätt kul iaf. Fast jag ser ju hellre att dem släpper fler nya Oth-avsnitt, nuuuu !!!

Nu ska jag jobba vidare, woho. Jag är trött för jag var på jobb tidigt, jag är duktig.
Oh, jag har glömt skriva en bra sak. När jag städade mitt rum så himla fint i lördags så hittade jag ett kuvert där det stod "god jul" på och tänkte att jag lika bra kunde öppna det ju... Då låg där tusen kronor där i, snacka om flyt. Förra gången jag städade hittade jag 500 kronor.. Städning lönar sig, YEAY. Jag blev glad och gick och köpte mig en finfin tröja igår, som belöning. Den var dyr men absolut värd det. Och dessutom blev det ju inte minus på kontot direkt.

Så nu sitter jag här i min fina tröja och njuter, we.


Ska göra en dagens.... Längesen, haha.. Men kulkul!!

Dagens:
frukost: fil & flingor, knäckebröd
klädsel: jeans, t-shirt & tröja haha
dryck: inte mycket
bästa: magnus!
sämsta: trött? jaaaaa
köp: inget
person(er): magnus
smink och hår: rouge & mascara, nersläppt
humör: trött men på bra humör =)
planer: jobba klart, träna....
kändis: steven gerrard
låt: come on get higher - matt nathanson
önskan: utomlands
väder: snö och kaaaallt!!


hallonsaft

Måndagmorgon! (förmiddag nu kanske men dock) Sitter och dricker saft på jobb, härligt. Skulle helst av allt velat ligga hemma och sova med Magnus.. Helgen har varit bra! Mycket bra.

Fredagen började med jobb, lunch med Hanna, jobb... Sen bar det hem till Samantha på kvällen med lite trevligt folk, dem skulle ut.. Jag hade ont i magen och var bara allmänt social och trevlig, woho. Åt en massaa glass, mumma på det. Sen körde jag till Oxie och mös med min käraste. Vaknade tiiidigt, körde hem och städade heeela rummet.... Och jisses vad fint det blev. Hämtade sen upp Hanna och Helena i stan för att kolla på lite fotboll, 4-3, YEAY! Heja.... Sen blev det hemfärd och sen var jag så himla snäll och körde min syster till södervärn som skulle ta bussen.
Kvällen blev en endaste mysig sak med älskling... Och lite kortspel med mams och paps. Det var en härlig kväll...
Jag älskar dig min finaste!!! <3

Sov länge på söndagen och sen låg vi i sängen heela dagen. Magnus byggde pussel som han fått av mig, jag tittade på för jag fick ont i nacken! Haha. Det blev fiiint, wee..
Sen körde vi hem till Oxie och åt, kollade lite på Inter - Milan, men det var tråkigt så vi kröp ner i sängen istället. Jag såg Lipstick jungle (!!!!) och Magnus spelade x-box.. Oh, Lipstick är så braa nu!!! Vill bara se mer, mer och mer... Och sen hoppas jag att One tree hill kommer ut snart ... =( Buu, och Gossip!

Ja, det var min helg... Mucho trevlig :)
Idag blir det träning sen sova... Inte mycket mer!
Ha en bra dag, hej!

ajsingbajsing

Yesterdaaaay, all my trouble.... lalalala! Hör ni min fina stämma?
Lipstick jungle är bra !!!! Så jäkla bra.... Vet att du har spanat lite på det Ida, tycker du också det är bra?
I like it a looooooot... Låg och såg några avsnitt igår, helt fast... Eftersom One tree hill och Gossip inte kommit ut så fick jag ju underhålla mig med det. Och så blev det, eftersom jag redan laddat ner några avsnitt så fick min käraste ladda ner några till mig också!

Idag är det träning - jag är trött!

Jobb!! Hej!

donkdonk

Idag tog jag sovmorgon, i en timme... Det var skönt. Fast Magnuspagnus fick sova vidare, stackarn har ju skadat tummen och kunde inte jobba. Buuhu!
Jag är ändå lika trött och mitt huvud bankar, donkdonk. Igår blev det jogging med fotbollen, 4.7 km i snö och slask... Efter det var alla svarta i huvudet, höhö. Sen blev det teori och fika, jummy..... Polska äpplen hahah.


Idag ska jag åka hem till Magnus direkt efter jobb tror jag, och umgås med honom wee.. Myspys! Kanske följer med Inga-lillis och handlar, vem vet? Det vet man aldriig. Det beror på hur social Magnus väljer att vara...... Alltid lika spännande.. Men eftersom One tree hill och Gossip girl har kommit ut så..... + Att vi ska se någon film, Body of lies eller något?! Kan det stämma.....


Jag har börjat dricka någon äcklig sak som ska rensa ut slaggprodukter från kroppen så man ska bli piggare, det smakar utspädd iste blandat med öööhh, äckligt är det iaf. 1 liter om dagen i 20 dagar, lagom? Toalettbesöken kan komma ofta, står det på paketet. Spännande faktiskt.



Nu ska jag snart luncha... Ville bara säga HEJ MAMMA!!!!


voff!

Denna dagen har börjat myycket bättre än bacon-dagen igår....
1. Jag körde bil till jobb, sköönt
2. Inget baconhår!! ( + Nästan inget illamående i min lilla kropp eller knopp)
3. Jag har nyss lunchat med min underbaring... Som är lite handikappad och kan inte använda vänsterhanden så mycket... Nu tänker ni "oh, så bra att det är vänster... :D" Men icke sa nicke, Magnuspagnus är vänsterhänt, höhö... Och skriver som en kratta med höger, höhö!
4. Life is wonderful?! :D I looooooooove it.

Så, nu är det tisdag... En dag närmare helg. Jag och Magnus hade tänkt gå och se Mif - Aik men där fanns inga gratisbiljetter kvar... Gratis är godast? YES MAN!! Så det var syynd :( Nu blir det ingen hockey, inte kul. På lördag blir det trevligt iaf, jeppjepp. Jag är så påhittig och hoppas min käraste tycker det är lika fint som jag! HIHIHIHI....

Ikväll är det träning, eller vi ska jogga typ 5 km och sen är det teori och sen fika. Nice.... Som bajs ungefär. Sen är det hem och soooooovis. Det var denna dagen!
Innan träningen ska jag pyssla, oh jag är så pysslig av mig!

Ha de brau!


PUSS!!

Massa kärlek till denna man!






don't worry, be happy

Jag vill ha sol! Och lördag.
Resten har jag redan....


Världens underbaraste pojkvän, kan man begära mer?


bacon

Jag spyr snart och mitt hår liknar bacon, bra måndagmorgon?
Oh, jag hatar måndagar. Det är dem värsta dagarna.... Ångeeest!
Dessutom mår jag illa och vill ligga i sängen! Känns som min stackars alls börjar svullna upp, hoppas inte..

Helgen har iaf varit bra... :) Superhärlig..
I fredags körde jag morbror Larsa till Lund, sen begav jag mig till Carro och vi åt gott och såg på let's dance och snackade massa skit.
I lördags blev det cup - no comments!
Sen blev det lite pyssel och saker. Efter det kom min älskling och vi åt och såg Liverpool :D Sen körde vi till Ooooxie och mös med en film och lite serier och sov läänge, deeeet behövde jag.
Igår (söndag!) blev det typ en rundtur bland skånes alla himla möbelaffärer med family a la Carlsson.. Jag sov mellan varje stopp, skönt! Haha..
Sen blev det film och sömn!
Nu sitter jag här med som sagt, illamående och baconhår, JUMMY!!

Müsli

Måste bara inflika en sak...
Igår gjorde jag egen müsli, fy fan vad det är vuxenpoäng ändå.
Vad tycker ni???? :D

i brist på annat!

I brist på annat + att det fortfarande är lite lunch-stämning på jobb så får man väl dra till med en sån här rolig lista... höhö...
Hoppas ni uppskattar! (Ida och Majsan! :D)

Ditt namn? Sara
Födelseår? 1988
Hur Lång är du? 1,74
Spelar du något instrument? Nä, tack!
Dina första tankar när du vaknar? Sova läängre
Är du hungrig? Nä, har precis ätit lunch
Vart befinner du dig just nu? På jobb
Biter du på naglarna? Ibland, men nu har jag bestämt mig för att sluta. Lycka till!
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Vita
Vad är du bra på? En massa saker
Har du några husdjur? Nä, tacka fan för det
Är du singel? Näää :)
Vem är snyggast? Magnus
Vem vet mest om dig? Typ, Johanna, Malin & Magnus
Vad vill du ha just nu? Heeeeeeeelg, (låt klockan bli fyra!)
Ditt mål i livet? Vara lycklig
Rädd för? För mycket
Har du körkort? Ja!!
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Filippa och Kajsa....... & det blev Sara......................
Pepsi eller Coca cola? Cooooola
McDonalds eller Burgerking? Helst inget av det!
Sjunger du? Nej, det låter förjävligt!
Vad har du för skostorlek? 39
har du haft sex med fler än 1 person på samma gång? Nope
Vill du gifta dig? Jaapp
Kommer du överens med dina föräldrar? Yes
Din hårfärg? Blondt
Skorna du hade på dig idag? Låga converse
Grönan eller Liseberg? Vet ej
Vad sover du i?  I en säng
Kläder du har på dig? Jeans, t-shirt och kofta
Favoritårstid? Sommar & vinter
Favoritmat och dryck? Öhm, svårt
Hur svarar du i telefonen hemma? Hej det är Sara
Hur svarar du i mobilen? Hejjj
Sov du ensam inatt? Ja :( I missisisis my darling
Vad gjorde du kl 08 imorse? Var på jobb
Vad gjorde du för 15 min sedan? Var på jobb.....
Vad var det senaste någon sa till dig? "....Så kan ni bara sitta ner, väntrum finns till vänster!"
Druckit idag? Saft & Fanta
Vad är det för väder hos dig nu? Kaaalt
Godaste glassmaken? Typ, massa goda saker finns.. Utom Choklad.
Sover du tungt? Oftast tror jag
Drömmer du mardrömmar? Nej inte ofta
Favoritklädsel? Det som är skönt
Vad ser du om du tittar till höger? Inte mycket...
Favoritgodis? Äter inte godis.. Bara naturgodis
Hur många kuddar sover du med? 3, fast Magnus tar alltid 2 :(
Längtar du mest efter just nu? Magnus
Vad väntar dig om 10 år? Något bra hoppas jag......
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Vitlök och tuggummi
Saknar du någon nu? Jaa
Snus eller cigaretter? Ingeeeeet
Vill du ha barn? Ja, men inte just nu
Längtar du till din nästa födelsedag? Inte jättemkt, men ändå
Är du snäll? Snällast
Är du blyg? Njä, tror jag inte
Tycker du att du har fin dialekt? Wonderful
Har du spytt i någons knä? Nä, fy jag är väl inte äcklig
Tycker du om fester? När de är som bäst, så ja!
Tycker folk du är snygg? Vissa, vissa inte :)
Är du modig? En mes, ibland
Har du använt någon hårprodukt idag? Tror inte det
Har du bråkat med någon idag? Nope
Vad har du för planer till helgen? Ta det lugnt & träffa vänner, spela cup, träffa älskling!
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18
Är du sugen på något nu?
Är 50 cent bra? Helt ok, ibland kanske
Brukar du bada i sjöar om somrarna? Nepp, havhavhav
En bra film? The notebook, dahh
Vem får en kram? Magnus
Vem får en puss? Magnus
Brukar du läsa horoskop? Mm, i metro OCH city varje vardag
Sprit, cider, vin eller öl? Vin och cider
Kan du baka bullar? Klaauuurt
Bläck eller blyerts? Bläck
Katt eller råtta? Katt (ZORRO!!!)
Hund eller katt? Katt.... Typ!
Vad såg du senast på tv? Ehm, det var ett tag sen... Men typ... Vet inte haha.. Hell's kitchen antagligen
Tycker du om din pappa? Självklart


you make me shiiiiine

Äntligen äntligen fredag!!! Kan det bli bättre? Jag som hade tänkt mig en helg att sooova, mums... Men ack nej! Vi fick den tidiga gruppen i cupen imorgon, så klockan ska ställas på 06.45, eftersom vi ska befinna oss i skurup klockan 08.30... Och då måste man ju typ köra 45 minuter innan, med tanke på mitt lokalsinne! Fast vi får hoppas på att min käraste älskling lånar ut sin bil kanske och då blir det gps, woho. Behövs!
Känns inte riktigt som att man kan lita på att Björne hittar, hihihi...

Iaf... Fredag är underbart och snart är det fredagsbulle på jobb och jag är sååå hungrig så hoppas en timme går apsnabbt!!

Ikväll blir det lugnt.. Jag ska först köra min morbror till Lund ( snäll som jag är!!). Sen ska jag hem till Carro M och äta gott och se let's dance och baraaaa ta det lugnt, med tanke på min tidiga morgon. Det är ju iaf positivt att hela dagen inte bara försvinner. Fast min käraste fina är i Ängelholm och spelar match och kommer inte hem förräns typ vid sju, så blää! Det blir nog bra ändå.. :)

I cupen blir det till att möta typ Sjöbo, Kick och Trelleborg. Hoppas det går bra :) Går det bra så blir det slutpsel på söndag! Dock inte så tidigt, tror jag. Hoppas inte iaf, för jag behöver söööömn!!

Nej, nu ska jag jobba lite... Hejdå!

du är musiken i miiiiiig

För det första vill jag säga att jag är så sjuukt trött!!!
Igår var det ingen träning, rätt skönt faktiskt.. Efter match i måndags och uteträning i tisdags och dessutom är det träning ikväll och cup på lördag (och antagligen/kanske på söndag).. Så det var skönt med en ledig dag, tack!
Den spenderades med min käraste, vi gjorde typ absolut ingenting. Åt köttbullar med pressad potatis och sås, det var gott. Annars låg vi nog bara framför teven heela kvällen, sköntsköntskönt!!

Jag har beställt två parfymer, billiga dessutom.. En till mig och en till Magnus! Wihuuu... =) Hoppas dem luktar gott, fast egentligen vet jag att dem gör det, för jag har luktat på dem innan!

Oh, en för det andra också....
För det andra vill jag säga att Ida är sjukt dum som inte varnar ordentligt för såna äckliga bilder som hon lägger ut på sin blogg. Man blir fan spyfärdig och rysig, blä för dig Ida!!

Det var nog allt för idag.. Jag är inte så rolig, för jag har inga bilder på min jobbdator (där jag oftast skriver ifrån) så det blir inte så färgglatt och snygg. Men vad gör det?!

Auf wiederzehn (typ något sånt??!)


apelsin

Apelsiner är gott! Mums vad gott det är. Och dessutom nyttigt, massa c-vitaminer, då blir jag inte sjuk... Typ?! Eller... Nu har jag nyss ätit en apelsin och ska snart byta om, sen ska jag och Helena bilda bil-led till träningen, som vanligt! Wee..

Det var mest det jag ville säga, att apelsiner är gott alltså!
Ha en trevlig kväll, ciao! 

einen hälsning

Detta är en hälsning till Ida, som dels fyllt 18 (!!!) ... Grattis du lilla skit. Och som dels tyckte min design var sååå snygg, som jag designat själv.. :) YES!! Tack ida.. (iiroslund.blogg.se - om ni vill läsa något rogivande alltså!)
Jag kom på att jag kanske borde ändrat rubriken till lite mer spanskinfluerat istället för tyskt, eftersom Ida är jättebra i spanska!

Nu sitter jag på jobb och ska snart bege mig till bussen mot guldkusten (TACK FÖR ATT DU REDAN ÄR HEMMA IDA OCH INTE HÅLLER MIG SÄLLSKAP!!) sen ska jag nog kanske färga håret kanske sen. Mellan 19-21 är det träning + fika, dessutom är det ute så det är kallt!!!! (alltså synd om mig!)
Fast Anna Li ska ju bjuda på varm choklad efter träningen eftersom hennes knä är dumt, mumma!!! (knäet är inte mumma, varm choklad är... Ifall någon inte förstod (Ida?!!!))


Nu ska jag gå till bussen, HEJDÅ!
Tack för att ni läser.... Marina & Ida, hahah...


tråkiga tråkiga måndag!!

Måndagar måste vara den värsta dagen på hela veckan?! Man har sovit länge hela helgen och vill bara fortsätta sova när klockan ringer 06.10 på måndagmorgonen och man vet att man har hela veckan framför sig!! Fyfan säger jag bara..

Helgen har varit braaaaaa.. I fredags blev det film och mys med min käraste! Och på lördag blev det först en massa möbelaffärer och sen lite lagfest på det. Det var nice.
Igår vaknade jag och älsklingen upp hemma hos mig och tog oss sedan en runda i några möbelaffärer till och senare blev det mat och fotboll hos mig... Jag säger bara T-O-R-R-E-S!!!!! Liverpool - Chelsea 2-0 WOHO!!
Sen bar det av till O-o-o-oxieeeeee och där såg jag My holiday, som är typ en jättebraaaa film. Och Magnus kröp till kojs, söt som han är när han sover. Gullepluttsnutt!

Ja, det var min helg, typ. Idag är det jobb och träning... Puuh.. Jag vill bara hoppa ner i Magnus säng igen, myys..

herrå!


RSS 2.0